Monteren

 
Een snelle en vlekkeloze aflevering van het werk

Wat is er mooier na het uitzoeken en uiteindelijk kopen van een nieuwe keuken of badkamer, dan de datum te plannen voor het plaatsen van deze nieuwe aanwinst en bezig te zijn met de voorbereidingen…..
Bij de montage van de keuken komt wel het één en ander kijken. Vaak hebben Keuken-Specialisten monteurs in dienst, die enkel keukens plaatsen en dat in een bijzonder rap tempo. Dan moet wel alles goed voorbereid zijn (demontage – installatie) .

Bij de één zit de montage in de aankoopprijs, bij de ander betaalt u een vast bedrag voor de montage en weer anderen rekenen een uurtarief, soms met allerlei extra kosten achteraf.
U kunt ook besluiten uw keuken of badkamer door DiMa service te laten plaatsen. U heeft dan alles in 1 hand. Wij bezoeken u van tevoren om ter plaatse te bekijken en met u te bespreken wat er moet gebeuren. Aan de hand van dit bezoek ontvangt u een offerte.
U weet dus altijd vooraf precies waar u aan toe bent.

Wanneer u een nieuwe keuken heeft gekocht is de plaatsing van deze nieuwe keuken vaak bij de prijs inbegrepen. Maar het verwijderen van de huidige keuken wordt aan u zelf overgelaten. Niet iedereen kan – of wil – deze klus zelf ter hand nemen.
Voor deze werkzaamheden kunt u DiMa service inschakelen. Wij zorgen er voor dat al het materiaal op een juiste wijze wordt verwijderd en afgevoerd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.
Ook het demonteren van badkamers, slaapkamers, waterbedden, vloeren etc. kunnen wij voor u verzorgen.
Voor een – vooraf afgesproken – redelijke prijs bent u dus van alle zorg en opruimwerk verlost !